Hotél anyar & Desain Imah Kaca Sabun Dish Holder Séng Alloy Chrome Sabun Basket12104


  • 300 - 999 Susunan:$1,51
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Garansi:
    3 taun
    Jasa saatos-jualan:
    Rojongan Téknis Online, Pelatihan Onsite, Balik sareng Ganti
    Kamampuh Solusi Proyék:
    Lain
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina
    Ngaran Brand:
    BADAN
    Jumlah modél:
    12104
    Bahan piring:
    Kaca
    Panyekel Surface Finishing:
    Chrome
    Pamasangan:
    Tembok dipasang
    Pamakéan:
    Kamar mandi
    OEM atanapi ODM:
    Bisa ditarima
    Bahan:
    Séng Alloy + Stainless Steel
    MOQ:
    300 PCS
    Gaya:
    Ramah lingkungan
    Paket:
    Baku diékspor karton bungkusan
    Aplikasi:
    Mandi Mandi Partition Hardware
    Finishing permukaan:
    Polandia Chrome
    Ngaran Produk:
    Kaca Sabun Dish Holder
    Kamampuhan suplai
    Kamampuhan suplai:
    30000 Piece / Potongan per Bulan waktos Pangiriman Panyekel Sabun Pancuran 35-50days
    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    The New Hotel&Home Desain Kaca Sabun Dish Holder Zinc Alloy Chrome Soap Basket bakal dibungkus dina kotak individu, kuantitas anu cocog dina hiji karton luar.
    Palabuhan
    Ningbo
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Sét) 1 - 500 >500
    Est.Waktos (dinten) 45 Pikeun dirundingkeun
    Panjelasan Produk

    Hotél anyar & Desain Imah Kaca Sabun Dish Holder Séng Alloy Chrome Sabun Basket


    Ngaran Produk
    Hotél anyar & Desain Imah Kaca Sabun Dish Holder Kuningan Chrome Sabun Basket
    Katerangan
    Sabun Piring Holder *1
    Nomer modél
    12104
    Bahan/Beungeut
    Séng Alloy + Stainless Steel
    Bungkusan
    unggal sapotong dina kotak individu, kuantitas cocog dina hiji kaluar karton
    Pelabuhan,
    Waktos pangiriman
    Ningbo

    35-50 poé sanggeus narima deposit
    MOQ
    300 PCS
    OEM / ODM
    Bisa ditarima




    Produk Utama






    主要产品1
    our advantage
    证书1
    定制1
    证书2
    定制2

    Service ngaropéa

    FAQ

    Q1.Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

    Q2.Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan
    sateuacan Anjeun mayar saldo.

    Q3.Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 30 nepi ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.

    Q6.Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel na
    ongkos kurir.

    Q7.Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami