warta parusahaan

  • Warta Alus: Perusahaan Kuring Kéngingkeun Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas ISO9001: 2015

    Warta Alus: Perusahaan Kuring Kéngingkeun Sertifikasi Sistem Manajemén Kualitas ISO9001: 2015.Pikeun nyugemakeun sadaya palanggan kami mangrupikeun tujuan urang.Urang palu dina panalungtikan ilmiah sareng inovasi téknis.Prestasi hébat parantos dilakukeun saatos 16 ...
    Maca deui
  • Hoping “Once start, never give up!”

    Hoping "Sakali ngamimitian, ulah nyerah!"

    Wenzhou Bodie Sanitary Ware Co., Ltd. ngahususkeun dina ngahasilkeun asesoris kamar mandi, rak sudut, tong sampah, solokan lantai sareng Sababaraha hardware sanésna di kamar mandi.Kiwari, kami ngarencanakeun pikeun ngadamel sadaya produk garis pikeun kamar mandi sareng nawiskeun para nasabah jasa anu pangsaéna sareng pangmerenahna! Taun 2005...
    Maca deui
  • Warta Panganyarna

    Kami gaduh pangalaman 15 taun dina widang Asesoris Kamar Mandi, aya rupa-rupa desain set.Pesenan ageung mangrupikeun normalitas pikeun urang, khususna taun ieu, pesenan parantos diatur dugi ka Oktober bahkan sababaraha dina bulan Nopémber.Anyar-anyar ieu, desain anyar Aluminium panas pisan di nagara-nagara Éropa ...
    Maca deui
  • Punten anu kedah diperhatoskeun nalika mésér rak anduk

    Ayeuna, aya opat jinis utama rak anduk di pasar: tambaga, aluminium, stainless steel, sareng alloy séng.Masing-masing tina opat bahan gaduh kaunggulan sareng kalemahan.Anjeun tiasa milih rak anduk anu cocog sareng anjeun dumasar kana kahoyong pribadi anjeun.Rak handuk tambaga Kaunggulan: Cop...
    Maca deui