Tentang Kami

6d325a8f

Wenzhou Bodie Saniter Ware Co.ltd

Pabrik kami ngahususkeun dina ngahasilkeun asesoris kamar mandi, rak sudut, tong sampah, solokan lantai, rod curtain sareng sababaraha hardware anu sanés di kamar mandi.Taun 2005, pabrik urang ngamimitian bisnis hardware ti bengkel leutik sareng dugi ka ayeuna gaduh sejarah 16 taun.

Pabrik kami profésional dina Séng, Kuningan sareng bahan stainless steel.Pikeun nyumponan pasar anu béda, kami ngagaduhan rébuan desain pikeun anjeun pilih.Ti rentang ékonomi ka desain kualitas luhur, kami geus dipigawé pangalusna kami pikeun nyocogkeun sarat konsumén '.

Usaha henteu ngan ukur ngajual barang, éta kedah langkung seueur tibatan nilai.Pitulung customer meunang!Kami ngabutuhkeun sadaya pagawé pikeun mikirkeun masalah tina arah anu béda, biasana tina sudut pandang pembeli.Bisa jadi teu sampurna, tapi urang bakal salawasna dina jalan ka tujuan ieu!

Urang tiasa nawiskeun jasa kustomisasi sareng desain barang, logo, bungkusan.Sareng ogé, "barang siap" anu sadayana aya di saham.Samentawis waktos kalungguhan pondok mangrupikeun tujuan urang.

Sanggeus taun ngembang, urang geus meunang reputasi tinggi ti konsumén urang.Paling konsumén anyar jadi mitra bisnis jangka panjang!Kami parantos ngalaksanakeun bisnis ékspor langkung ti 12 taun.Kami reueus ieu!

"Kualitas kahiji, kiridit luhur jeung customer pangluhurna" nyaeta tujuan operasi permanén urang.Kami yakin yén pasar mangrupikeun tés nyata vitalitas perusahaan.Janten, urang ngahargaan unggal kasempetan pikeun kenal sareng perusahaan anjeun!

Nyanghareupan kompetisi pasar sengit, wares Saniter Bodie geus ensured jangji ka konsumén ku produk mumpuni, jasa considerable jeung harga lumrah.Pasar utama kami nyaéta Éropa, Amérika Kidul, Afrika Kidul, tengah-wétan sareng Rusia

Kami parantos lulus ISO9001, BSCI.Sareng ngarencanakeun ngadamel sertifikasi anu langkung berharga pikeun mastikeun palanggan henteu ragu milih kami kalayan iman yén Bodie mangrupikeun pabrik anu serius sareng tanggung jawab!

Kami ngarepkeun pikeun ngadegkeun kerjasama jangka panjang sareng anjeun!Hoping "Sakali ngamimitian, ulah nyerah!”

Sertipikat

ISO9001-BSCI
ce-RoHS