FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q1: Naon istilah anjeun packing?

A: Sacara umum, urang pak barang urang dina buleud bodas netureal jeung cartons coklat. Lamun anjeun geus didaptarkeun patén jum'atan, urang tiasa pak barang dina kotak branded anjeun sanggeus meunang surat otorisasina Anjeun.

Q2.What istilah pembayaran anjeun?

A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh delivery.We bakal némbongkeun Anjeun poto produk jeung bungkusan saméméh anjeun mayar baki.

Q3.What istilah anjeun pangiriman?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU

Q4.How ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal nyandak 30-60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun. Waktu pangiriman husus gumantung kana item jeung kuantitas urutan Anjeun.

Q5.Can anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

A: Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi drawings.We teknis tiasa ngawangun molds na fixtures.

Q6.What kawijakan sampel anjeun?

A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel sarta kurir.

Q7.Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman.

Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?

A: 1.Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang;

2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna ti.