Kreatif Mandi Siapkeun Chrome Metal Holder Mandi Hotel Sabun Dish Holder 11704


  • 300 - 999 Susunan:$1,61
  • >=1000 Susunan:$1,53
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Garansi:
    3 taun
    Jenis gantung:
    Dipasangkeun
    Kategori produk:
    Piala & Tumbler Panyekel
    Jasa saatos-jualan:
    Dukungan Téknis Online, Instalasi Di Tempat, Pelatihan Di Tempat, Inspeksi Di Tempat, Suku Cadang Gratis, Balik sareng Ganti
    Kamampuh Solusi Proyék:
    total solusi pikeun proyék-proyék, nu lianna
    Aplikasi:
    Hotél, Villa, Apartemen, Gedong Kantor, Sakola, Mall, Tempat Olahraga, Supermarket, Gudang, Mandi Mandi Partition Hardware
    Gaya Desain:
    Modern, Tradisional, Kontemporer
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina
    Ngaran Brand:
    BADAN
    Jumlah modél:
    11704
    Bahan piring:
    Kaca
    Panyekel Surface Finishing:
    Chrome
    Pamasangan:
    Tembok dipasang
    Pamakéan:
    Kamar mandi
    OEM atanapi ODM:
    Bisa ditarima
    Bahan:
    Séng Alloy
    MOQ:
    300 PCS
    Gaya:
    Ramah lingkungan
    Paket:
    Baku diékspor karton bungkusan
    Finishing permukaan:
    Polandia Chrome
    Ngaran Produk:
    Kreatif Mandi Siapkeun Chrome Metal Holder Sabun Dish Holder
    Kamampuhan suplai
    Kamampuhan suplai:
    30000 Piece / Potongan per Bulan waktos Pangiriman Panyekel Sabun Pancuran 35-50days
    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    The Kreatif Mandi Siapkeun Chrome Metal Holder Mandi Hotel Sabun Dish Holder bakal dipak dina kotak individu, kuantitas cocog dina hiji karton luar.
    Palabuhan
    Ningbo
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Sét) 1 - 500 >500
    Est.Waktos (dinten) 45 Pikeun dirundingkeun
    Panjelasan Produk

    Kreatif Mandi Siapkeun Chrome Metal Holder Mandi Hotel Sabun Dish Holder


    Ngaran Produk
    Kreatif Mandi Siapkeun Chrome Metal Holder Mandi Hotel Sabun Dish Holder
    Katerangan
    Sabun Piring Holder *1
    Nomer modél
    11704
    Bahan/Beungeut
    Séng/Chrome
    Bungkusan
    unggal sapotong dina kotak individu, kuantitas cocog dina hiji kaluar karton
    Pelabuhan,
    Waktos pangiriman
    Ningbo

    35-50 poé sanggeus narima deposit
    MOQ
    300 PCS
    OEM / ODM
    Bisa ditarima




    Produk Utama





    主要产品1
    our advantage
    证书1
    定制1
    证书2
    定制2

    patarosan customer & waleran

    Patarosan:Sabaraha jauhna screws?
    jawaban:Teu bener ngagugat.Aya piring ningkatna anu ditutupan ku tukangeun fixture.
    Bagian tukang fixture nyaeta ngeunaan 2 "diaméterna - jadi screws kudu ngadeukeutan babarengan ti
    2 ". Muga ieu mantuan.
    Ku c.kirkpatrick on July 7, 2017Hai, Ngeunaan 1 inci.Hormat .
    Patarosan:Naha bagian wadah sabun didamel tina plastik atanapi kaca (atanapi anu sanés)?
    jawaban:éta piring kaca frosted kualitas alus.wadah logam nice
    Ku ngan hiji pamadegan on September 7, 2016
    Patarosan:Ieu cukup datar pikeun nahan dispenser sabun lemes?
    jawaban:Abdi nganggo éta pikeun nahan dispenser sabun anu silinder jelas,
    Ku Casper dina Juli 17, 2018

    Service ngaropéa

    FAQ

    Q1.Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

    Q2.Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan
    sateuacan Anjeun mayar saldo.

    Q3.Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 30 nepi ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.

    Q6.Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel na
    ongkos kurir.

    Q7.Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami