Hideung 304 Stainless Steel Toilet Paper Roll Holder Pikeun Mandi Roll Toilet Paper Holder Wall Mounted Toilet Paper Holder


  • 100 - 299 Susunan::$4,68
  • > = 300 Susunan::$4,65
  • Jumlah modél::14706B
  • MOQ::100 PCS
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Garansi:
    3 taun
    Jasa saatos-jualan:
    Inspeksi Onsite
    warna:
    Chrome
    Kamampuh Solusi Proyék:
    Euweuh
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina
    Ngaran Brand:
    awak / OEM
    Jumlah modél:
    14706
    Fitur:
    Wangun eunteung:
    Buleud
    Tipe:
    Mandi Eunteung
    OEM atanapi ODM:
    Bisa ditarima
    Pamakéan:
    hotél, imah, kantor, kamar mandi
    Bahan:
    Beusi sténless
    Aplikasi:
    Hotél Mandi Hiasan
    ukuran:
    Ukuran Standar
    fungsi:
    Salon kageulisan
    Kecap konci:
    Eunteung Mandi
    Ngaran Produk:
    #Awak
    Palabuhan
    Ningbo

     

    Panjelasan Produk

    21
    主要产品1

    RAQ

    Q1.Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

    Q2.Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan
    sateuacan Anjeun mayar saldo.

    Q3.Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 30 nepi ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.

    Q6.Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel na
    ongkos kurir.

    Q7.Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

    Keunggulan Kami

    our-advantage

    bodie描述图

    photobank (4)

     

    photobank (5-1000)

    f6df31ee6b2ba983

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami