mandi séng alloy buleud bracket sabun dish15704


  • 300 - 999 Susunan:$2,00
  • >=1000 Susunan:$1,90
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Garansi:
    3 taun
    Jasa saatos-jualan:
    Rojongan Téknis Online
    Kamampuh Solusi Proyék:
    Lain
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina
    Ngaran Brand:
    Bodie / OEM
    Jumlah modél:
    15704
    Bahan piring:
    Kaca
    Panyekel Surface Finishing:
    Chrome
    Bahan Clamp:
    Séng
    warna:
    pérak
    Jenis pamasangan:
    Tembok dipasang
    Pamakéan:
    hotél, imah, kantor, kamar mandi
    Finishing permukaan:
    palapis krom
    Pamasangan:
    Tembok Mouted
    MOQ:
    300 lembar
    rengse:
    Chome Plated
    Tipe:
    Sabun Piring
    Kamampuhan suplai
    Kamampuhan suplai:
    30000 Potongan / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    kotak individuWe packing Brushed Finish Zinc Alloy Single Sabun Dish Kotak bodas + kantong busa.
    Palabuhan
    Ningbo
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 500 >500
    Est.Waktos (dinten) 45 Pikeun dirundingkeun
    Panjelasan Produk
    Ngaran Produk
    Brushed Finish Séng Alloy Single Sabun Piring
    Nomer modél
    11804
    Bahan
    Séng
    Beungeut
    Chrome
    Bungkusan Biasa
    unggal sapotong dina kotak bodas individu, kuantitas cocog dina hiji kaluar karton
    MOQ
    300 PCS
    Ngaran Brand
    Bodie / OEM & ODM ditarima
    Palabuhan
    Ningbo
    Waktos pangiriman
    30-45 poé sanggeus narima deposit
    acara produk

    Ngaran Produk
    mandi séng alloy buleud bracket sabun piring
    Katerangan
    Tempat Sabun Piring (kalayan piring kaca)
    Nomer modél
    15704
    Matéri
    Séng
    Bungkusan
    Kotak bodas + kantong busa
    OEM / ODM
    Bisa ditarima
    Klik Pikeun More






    主要产品1
    our advantage
    证书1
    证书2
    定制1
    定制2

    Service ngaropéa

    FAQ

    Q1.Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

    Q2.Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan
    sateuacan Anjeun mayar saldo.

    Q3.Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 30 nepi ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.

    Q6.Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel na
    ongkos kurir.

    Q7.Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami