modern unik stainless steel sabun dispenser SD-01


  • 300 - 999 lembar:$5.70
  • > = 1000 Potongan:$5,60
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Garansi:
    3 taun
    Jasa saatos-jualan:
    Rojongan Téknis Online
    warna:
    Hideung, Bodas, Chrome, Rose Emas
    Kamampuh Solusi Proyék:
    Lain
    Aplikasi:
    Hotél, Vila, Apartemen, Gedong Kantor, Rumah Sakit, Sakola, Mall, Tempat Olahraga, Fasilitas Rékréasi, Supermarket, Gudang, Bengkel, Taman, Imah, Palataran
    Gaya Desain:
    Modern, Tradisional, Kontemporer
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina
    Ngaran Brand:
    BODIE/ODEM
    Jumlah modél:
    SD-01
    Bahan utama:
    logam
    Finishing Dispenser Sabun Cair Logam:
    Chrome
    Jenis Dispenser Sabun Cair:
    Dispenser Sabun Leungeun
    Tipe:
    Dispenser Sabun Cair
    OEM atanapi ODM:
    Bisa ditarima
    Bahan:
    Séng Alloy
    Pamakéan:
    hotél, imah, kantor, kamar mandi
    Finishing permukaan:
    krom
    Pamasangan:
    Tembok Mouted
    MOQ:
    300 PCS
    Kamampuhan suplai
    Kamampuhan suplai:
    30000 Potongan / Potongan per Bulan
    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    kotak individu
    Palabuhan
    Ningbo

     

    Ngeunaan item ieu

    • Stainless Steel - Kacida Awét, pikaresepeun, sareng Gampang Dibersihkeun
    • Anti-bocor - mékanisme Pompa Sadaya-Kuningan nyadiakeun kinerja pangalusna mungkin
    • Corrosion Proof Lining-Polimér lapisan méré panyalindungan tambahan tina korosi (NOT dina merek sejen)
    • Basajan-Gampang dipasang, dianggo, pariksa tingkat sabun, sareng ngeusian.Ogé ngabogaan tamper / konci tahan vandal
    • Canggih- Dirancang khusus pikeun nyegah masalah umum pikeun merek dispenser sabun cair sanés
    Panjelasan Produk
    Ngaran Produk
    dispenser sabun stainless steel unik modern
    Nomer modél
    SD-01 500ml / 1000ml
    Bahan
    SS201
    Beungeut
    Chrome
    Bungkusan Biasa
    unggal sapotong dina kotak bodas individu, kuantitas cocog dina hiji kaluar karton
    MOQ
    300 PCS
    Ngaran Brand
    Bodie / OEM & ODM ditarima
    Palabuhan
    Ningbo
    Waktos pangiriman
    20-45 poé sanggeus narima deposit

    Direkayasa pikeun pagelaran anu langkung saé - Dirancang khusus pikeun daya tahan sareng pamakean bébas hariwang, desain anyar anu inovatif ieu nyayogikeun fungsi sareng kinerja anu langkung saé tibatan dispenser sabun tradisional.Baja tahan karat - Dispenser sabun kamar mandi ieu dirancang khusus pikeun nyayogikeun kinerja anu pangsaéna tina dispenser sabun tangan anu aya di pasar.The stainless steel nyadiakeun durability terjal pikeun bisnis Anjeun atawa imah.Pompa kelas premium - Dispenser sabun anu dipasang dina témbok ieu ngagunakeun mékanisme pompa internal kuningan kelas premium anu direkayasa pikeun nyegah bocor sareng tahan dugi ka pamakean tugas beurat jangka panjang.Merk séjén ngagunakeun pompa plastik kualitas handap atawa ngagabungkeun logam jeung plastik.Hasilna, ieu pausahaan séjén boga laju leakage luhur.Di Bodie, kami ngan ukur nganggo kualitas luhur sadaya mékanisme pompa kuningan anu masihan anjeun panyalindungan bébas bocor pangsaéna anu aya dina dispenser sabun dipasang di témbok.Lapisan Bukti Korosi - Dispenser sabun cair kamar mandi ieu ngagaduhan lapisan internal polimér palastik anu nyayogikeun panyalindungan tina korosi.Merek dispenser sabun stainless steel sanés gaduh lapisan ieu sareng gaduh masalah korosi internal anu nyababkeun sabun janten coklat / janten warnana.Malah stainless steel bisa corrode lamun sabun kaasaman luhur (kirang ti pH 6,5) linggih dina Unit panjang teuing atawa lamun pangropéa ieu neglected.Modél Kamar Mandi Nilai Pangalusna kami nganggo polimér plastik internal pikeun nyayogikeun panyalindungan tambahan tina korosi internal anu masihan anjeun pagelaran anu henteu hariwang pangsaéna.Dimensi sareng Eusi - Dispenser sabun ageung ieu ngagaduhan 37 oz.(1100 ml) wadahna kapasitas.Jangkungna 8 inci, lebar 4 7/8 inci, jero 2 7/8 inci (jero 4 7/8 inci kalebet pompa).Éta dijieun tina kualitas luhur 304 stainless steel.Eusi: dispenser sabun, piring ningkatna, jangkar témbok, screws, konci pikeun wadah sabun leungeun.

    21

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami