asesoris kamar mandi grosir dispenser sabun cair 3903


  • 300 - 999 lembar:$2.30
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    Garansi:
    3 taun
    Jasa saatos-jualan:
    Rojongan Téknis Online
    Kamampuh Solusi Proyék:
    Lain
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina
    Ngaran Brand:
    Bodie
    Jumlah modél:
    3903
    Fitur:
    Dispenser Sabun Busa, Awét
    Bahan utama:
    Kaca
    Jenis Dispenser Sabun Cair:
    Dispenser Sabun Leungeun
    Tipe:
    Dispenser Sabun Cair
    OEM atanapi ODM:
    Bisa ditarima
    Pamasangan:
    Tembok Mouted
    Finishing permukaan:
    palapis krom
    Kecap konci:
    asesoris kamar mandi borongan dispenser sabun cair 3903
    Bahan Clamp:
    Séng Alloy
    Jenis pamasangan:
    Tembok dipasang
    Pamakéan:
    hotél, imah, kantor, kamar mandi
    warna:
    pérak
    Kamampuhan suplai
    Kamampuhan suplai:
    30000 Potongan / Potongan per Bulan #Wenzhou Bodie asesoris kamar mandi borongan dispen sabun cair
    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    kotak individu#Wenzhou Bodie asesoris kamar mandi borongan dispenser sabun cair 3903
    Palabuhan
    Ningbo
    Waktos prosés:
    Kuantitas (Potongan) 1 - 300 > 300
    Est.Waktos (dinten) 45 Pikeun dirundingkeun
    Panjelasan Produk

    #Wenzhou Bodie asesoris kamar mandi borongan dispenser sabun cair 3903


    Ngaran Produk
    Panyekel dispenser sabun
    Modél No
    3903
    Bahan
    Séng Alloy
    OEM atanapi ODM
    Bisa ditarima
    Permukaan Finishing
    Chrome Plating
    Tipe Pamasangan
    Tembok dipasang
    Pamakéan
    Hotél, Imah, Kantor, Kamar Mandi
    Tipe
    Mandi Hardware Siapkeun

    主要产品1
    our advantage
    证书1
    证书2
    定制1
    定制2

    Service ngaropéa

    FAQ

    Q1.Naon istilah bungkusan anjeun?
    A: Umumna, urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak merek anjeun saatos nampi surat otorisasina.

    Q2.Naon istilah pembayaran anjeun?
    A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan
    sateuacan Anjeun mayar saldo.

    Q3.Naon istilah pangiriman anjeun?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

    Q4.Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
    A: Sacara umum, éta bakal butuh 30 nepi ka 60 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

    Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis.Urang tiasa ngawangun molds na fixtures.

    Q6.Naon kawijakan sampel anjeun?
    A: Urang bisa nyadiakeun sampel lamun urang boga bagian siap di stock, tapi konsumén kudu mayar biaya sampel na
    ongkos kurir.

    Q7.Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?
    A: Sumuhun, urang kudu 100% test saméméh pangiriman

    Q8: Kumaha anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
    A: 1.Urang tetep kualitas alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang kauntungan;
    2. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami